Hjem

Uma danser

Bastian

Magnus og Uma

Familien Børset Bekken
Nytt hus, hvertfall inni! E-post
lørdag 08. mai 2010 09:45
Vi er sløve... Vi har tatt masse bilder, men vi har hatt det travelt. Nå skal det bli litt mere bilder fremover. Her er noen av de siste: 
- diverse den siste tida 
- fra "ny"-huset
 
Noen flere bilder E-post
lørdag 31. oktober 2009 18:06

BNoen bilder som er tatt den siste mnd. Trykk her!

 
Noen bilder E-post
torsdag 29. oktober 2009 21:41

Noen bilder fra de siste dagene. Det kommer kanskje flere i løpet av helgen. Trykk her!

 
Åses kunst E-post
fredag 04. september 2009 20:43

konfirmasjonsbildeÅses siste:

 
Diverse oppsop... E-post
fredag 04. september 2009 20:20

Da har det neste gått 14. dager igjen siden sist vi la ut bilder. I mellomtiden har vi vært i Nordfjordeid i barnedåp hos lille Solveig Helene. Stian var stolt gudfar. Området rundt og i Nordfjordeid er virkelig pent. 
Store lille Uma begynner å få sving på gullkornene. Bl.a. fikk Stian følgende melding da han lokket Uma med smukken i sin egen munn: "Nei no va du bra søt!". Da bestefar Ola spurte om Uma kunne kjøpe med en liten sjokolade, fikk han klar beskjed om at det ikke var lørdag.
Det advares mot en sterk scene blant bildene denne gangen. Dere skjønner når det kommer... Tydeligvis i slekt! Ellers er det noen få bilder fra Hedvigs 30-årsdag, barnedåp i Nordfjordeid, portrettbilder og turbilder. Kos Dere

 
Uke 34 2009 E-post
søndag 23. august 2009 18:29
Uma tigerUkens oppdateringer er nå på plass. Bastian er allerede blitt 1 mnd. Tiden flyr. Ellers har ukens begivenheter vært at lille-Magnus har begynt på barnehagen sammen med Uma. På fredag var Stian på personalfest hvor Olav Thon var hovegjest og kunne innformere om at Amfi-hovedkontoret skal ligge i Surnadal så lenge han levde. Satser på at han blir minst 120 år. Stian var på runddag i Steinberget på onsdag. Det er godt å være hjemme hos Børge og snakke med familien og å treffe de andre kompisene der. Se noen bilder fra uken her.
 
Nytt kamera E-post
torsdag 13. august 2009 19:08

Solveig StølenPappa har fått seg nytt kamera. Hipp hurra!! En alt for tidlig bursdagsoverraskelse fra mamma(farmor Bitta). Det tar vel litt tid å lære seg, men her er noen prøvebilder. Jeg er spesielt godt fornøyd med bildet av Oldemor Solveig. Se bildene her.

 
Bastians første bilder E-post
lørdag 01. august 2009 20:14
Her er noen av Bastians første bilder. Trykk her for bildevisning.
 
Stolt storesøster E-post
tirsdag 28. juli 2009 07:04
Uma på sykehusetBastian er i trygge hender hos storesøster. Hør Uma synge Blåmann, Blåmann, bukken min til lillebror.
PS! Et lite tips om filmen stopper; la den spille videre til det blir svart, og start den på nytt. Filmen varer i litt over 30 sek.
Trykk her for video.
 
Ventetid E-post
torsdag 23. juli 2009 20:41
Det er ikke så ille å gå hjemme og vente på lillebror når Edvin har hentet årets griser. Uma trivdes godt i bingen i dag, og ble akkurat like skitten som grisene.
 
«StartForrige12NesteSiste»

Side 1 av 2